Peltea de Coacăze Roșii
Pelteaua de coacăze roșii este obținută din sucul obținut din presarea fructelor. Având o consistență mai lichidă, este perfectă pentru a o folosi ca si toping pentru inghetata sau budincă, pe blat de prajituri și torturi, dar chiar și să incununeze cu un gust irezistibil papanașii.
23,00 lei
GRAMAJ
Cantitate: 200g net
INGREDIENTE
Ingrediente: coacăze roșii (58.33%), zahăr.
VALORI NUTRIȚIONALE
Valori nutriționale medii (100g): valoare energetică 199.33kcal/ 856.68kJ, grăsimi 0.12g, din care acizi grași saturați 0.01g, glucide 49.72g, din care zaharuri 45.97g, proteine 0.82g, sare 0.001g. Conținutul de sare se datorează prezenței în mod natural a sodiului.
ALTE INFORMAȚII
Produs pasteurizat. Nu conține conservanți, coloranți și aditivi.
Pot apărea mici diferențe de culoare și gust de la un lot la altul. Fiecare lot de legume și fructe este unic.
S-ar putea să-ți placă și…
Stocurile pot fi limitate
Pentru că unele produse depind de ingrediente cultivate într-o anumită perioadă a anului, de producția din anul respectiv, stocurile pot fi limitate, îți recomandăm să comanzi un număr suficient de produse care să satisfacă nevoia ta.