Termeni și condiții

1. DEFINIȚII

Documentul prezent conține următorii termeni folosiți cu majuscule, și vor avea înțelesurile menționate mai jos, dacă din context nu rezultă alt înțeles, după cum urmează:
MĂRCI ÎNREGISTRATE: definesc totalitatea mărcilor înregistrate ale entității RUS MARILENA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, dar fără a se limita doar la denumirea dininimatarii.ro.
SITE: se referă la SITE-ul Internet care aparține brandului DIN INIMA ȚĂRII, care se gaseste la adresa de web www.dininimatarii.ro, cu ajutorul căruia UTILIZATORUL primește accesul la informațiile cu privire la produsele și serviciile oferite și asigurate de către dininimatarii.ro.
DIN INIMA ȚĂRII: reprezintă denumirea comercială a Rus Marilena Persoană Fizică Autorizată, cu sediul social în Rupea, strada Cetății, numărul 22, județul Brașov, având Codul Unic de Înregistrare la Registrul Comerțului 44888610, sub numărul F8/1006/2021.
UTILIZATOR: denumește persoana fizică sau juridică, care accesează SITE-ul, a luat la cunoștință și a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE, și a îndeplinit toate cerințele procesului de înregistrare.
CLIENT: poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la conținutul SITE-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către dininimatarii.ro (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între dininimatarii.ro și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.
CONT – secțiunea din SITE formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite
CUMPĂRĂTORULUI transmiterea COMENZII și care conține informații despre CLIENT/CUMPĂRĂTOR și istoricul CUMPĂRĂTORULUI în SITE (COMENZI, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). UTILIZATORUL este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea CONTULUI sunt corecte, complete și actualizate.
COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR prin care CUMPĂRĂTORUL transmite VÂNZĂTORULUI, prin intermediul SITE-ului intenția sa de a achiziționa produsele și serviciile comercializate de pe SITE.
UTILIZARE ABUZIVĂ: se referă la utilizarea SITE-ului în moduri contrar practicilor din domeniu, care pot produce prejudicii DIN INIMA ȚĂRII nerespectând reglementările si legislația în vigoare.
REVIEW – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui bun sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă bunul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.
VANZĂTOR – dininimatarii.ro sau DIN INIMA ȚĂRII – denumirea comercială.
CUMPĂRĂTOR – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care își face un cont în SITE și efectuează o comandă.
CONTRACT – reprezintă contractul la distanță încheiat între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR, fără prezența fizică simultană a VÂNZĂTORULUI și a CUMPĂRĂTORULUI.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Pentru motive justificate, VÂNZĂTORUL își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor și/sau serviciilor din COMANDĂ. Dacă modifică cantitatea de produse și/sau servicii din COMANDĂ va anunța CUMPĂRĂTORUL la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția VÂNZĂTORULUI la efectuarea COMENZII și va returna suma achitată.
2.2. Contractul se consideră încheiat între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR în momentul primirii de către CUMPĂRĂTOR de la VÂNZĂTOR, prin intermediul poștei electronice (e-mail) și/sau SMS a notificării de expediere a COMENZII.
2.3. Documentul de „Termeni și Condiții a site-ului dininimatarii.ro” și informațiile puse la dispoziție de către VÂNZĂTOR pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI, în completarea acestuia fiind declarația de conformitate emisă de către VÂNZĂTOR pentru produsele/serviciile achiziționate.
2.4. Prin înregistrarea comenzii pe SITE, CUMPĂRĂTORUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefonic) prin care dininimatarii.ro își desfășoară activitatea comercială.
2.5. Notificarea primită în urma înregistrării COMENZII, nu reprezintă si confirmarea acesteia. Notificarea se va face prin e-mai sau telefonic. După preluarea COMENZII, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. COMANDA se consideră confirmată doar în momentul în care operatorii noștri v-au contactat și ați confirmat împreuna cu ei COMANDA (chiar dacă aceasta este achitată online cu cardul sau prin ordin de plată).

3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Toate produsele de pe SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul în care UTILIZATORUL plasează o comandă, și stocul este epuizat la vreunul sau mai multe din produse, DIN INIMA ȚĂRII va prezenta produse alternative, asemănătoare ca și aspect, specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.
3.2.Disponibilitatea produselor va fi afișată pe SITE după cum urmează:
În stoc – mai mult de 3 produse disponibile
Stoc limitat – 3 sau mai puțin de 3 produse disponibile
Stoc epuizat – nici un produs disponibil
În precomandă – produs încă nelansat, dar disponibil pentru a fi comandat, iar în momentul lansării livrat în termenele menționate mai jos în prezentul document.
3.3. Prețurile produselor, exprimate în lei cu TVA inclus (conform legislației în vigoare), prezentate pe SITE au caracter informativ și pot fi modificate în prealabil fără notificări. Prețurile afișate pe SITE-ul dininimatarii.ro nu sunt la fel cu prețurile afișate pe platformele de vânzare a colaboratorilor noștri, ele pot fi diferite. Comenzile a căror produsele comandate pe SITE au preț mai mic decât cel afișat pe platformele de vânzare a colaboratorilor noștri rămân valabile și vor fi onorate în ordinea înregistrării lor pe SITE și în funcție de limita stocului disponibil pentru fiecare produs din comandă.
3.4. Promoțiile existente pe SITE, în principiu, au o perioadă de valabilitate menționată, iar în cazul în care nu este specificată o perioadă de timp, ele sunt valabile în limita stocului disponibil.
3.5. În caz de apariție a oricăror erori la afișarea prețurilor și/sau alte detalii care fac referire la promoții/produse, inclusiv introducerea greșită a acestora în baza de date, DIN INIMA ȚĂRII își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs, anunțând clientul telefonic sau prin e-mail, cât de repede posibil, despre eroarea survenită, dacă produsul încă nu a fost  livrat.
3.6. Produsul aflat la precomandă este produsul care urmează să fie lansat și este disponibil pentru a fi achiziționat înainte de data lansării. DIN INIMA ȚĂRII își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare. Comanda unui produs aflat în precomandă, se realizează în același mod ca și orice alt produs din magazinul online. Precomenzile se achită în același mod și prin aceleași metode de plată ca și o comandă normală. Oricare ar fi metoda de plată aleasă (cash la livrare sau plata online cu card/transfer bancar) trebuie să așteptați să fiți contactați telefonic sau pe e-mail, de unul dintre operatorii noștri, în momentul în care produsul este lansat și devine disponibil. Puteți renunța oricând la precomandă, iar în cazul în care comanda a fost deja achitată, puteți opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs. de UTILIZATOR, în vederea plasării unei alte comenzi.
3.7. Prin achiziția unui produs în precomandă, vă asigurați că beneficiați de un preț foarte bun, și veți primi produsul în termen de 3-5 zile lucrătoare, din ziua lansării.
3.8. Imaginile prezente pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Produsele livrate pot fi diferite de imagini în orice mod, datorită modificării design-ului, caracteristicilor, fără notificare în prealabil de la producător.

4. LIVRAREA PRODUSELOR

4.1. Termenul de livrare este de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea COMENZII. În perioada sărbătorilor de Paște, de iarnă, precum și pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 4-7 zile lucrătoare.
4.2. Livrarea se va face prin intermediul serviciilor oferite de diferite companii de transport și livrare a bunurilor, cu scopul obținerii celui mai mic cost de transport, fiind în beneficiul CUMPĂRĂTORULUI.
4.3. Plata transportului se efectuează de către CUMPĂRĂTOR. Contravaloarea transportului, va fi comunicată  CLIENTULUI telefonic sau prin e-mail, în momentul confirmării comenzii împreună cu operatorii noștri.

5. CUM PLĂTESC?

 5.1. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt:
numerar la livrare
online cu card bancar
ordin de plată.
5.2. În cazul în care se optează pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plății nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată (termenul pentru procesarea comenzii este de 24-48h) suma de bani plătita va fi restituită în contul CLIENTULUI în cel mai scurt timp.

5.3. În cazul în care CLIENTUL refuză un colet și acesta se întoarce înapoi la noi, o nouă trimitere a acelui colet se va face doar cu achitarea prin transfer bancar a costurilor de transport pentru coletul refuzat.

6. SCRIEREA DE REVIEW-URI

 6.1. După efectuarea unei COMENZI, DIN INIMA ȚĂRII poate solicita CUMPĂRĂTORULUI prin intermediul unui e-mail, înscrierea unui review legat de achiziția sa. Solicitarea va fi trimisă la adresa de e-mail înscrisă la efectuarea COMENZII.
6.2. Fiecare UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR, în momentul înscrierii unui Review, se angajează să respecte următoarele reguli:
– să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al produselor și serviciilor noastre, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării COMENZII;
– să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR;
– să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelătoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe SITE fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;
– să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de e-mail, nume și/sau prenume etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
– să nu înscrie informații și/sau detalii despre link-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și dininimatarii.ro;
– să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către dininimatarii.ro sau să înscrie REVIEW-uri care să conțină materiale de natură publicitară;
– să nu utilizeze REVIEW-ul ca mijloc de comunicare cu VÂNZĂTORUL, în acest sens se vor folosi datele de contact ale VÂNZĂTORULUI înscrise pe SITE.
6.3. UTILIZATORII/CUMPĂRĂTORII/CLIENȚII ce înscriu REVIEW-uri la care atașează fișiere foto sau video, vor respecta următoarele reguli:
– fișierele atașate vor conține imagini și/sau videoclipuri care se referă la produsul sau serviciul pentru care se scrie REVIEW-ul, asigurându-se că fișierele încărcate respectă drepturile de autor;
– fișierele atașate nu vor conține violență de orice fel, conținut pentru adulți, limbaj licențios sau alt conținut care aduce ofensă unei persoane/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, vârstei, statutului de veteran, orientării sexuale sau politice;
– fișierele atașate nu vor conține informații legate de alte persoane;
– fișierele atașate nu vor contine link-uri sau watermark-uri către site-uri care desfășoară aceeași activitate comercială ca DIN INIMA ȚĂRII.
6.4. Când un REVIEW este semnalat de către un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPĂRĂTOR ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către DIN INIMA ȚĂRII, pentru a determina dacă încalcă Termenii și Conditiile prezentului SITE. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse, sunt eliminate din SITE numai după examinarea acestora de către VÂNZĂTOR.

6.5. În cazul în care DIN INIMA ȚĂRII constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea UTILIZATORULUI/CUMPĂRĂTORULUI/CLIENTULUI de a înscrie REVIEW-uri în secțiunea de “REVIEW-uri”.
6.6. Pentru sesizări sau reclamații legate de produsul și/sau serviciul achiziționat, CUMPĂRĂTORII au la dispoziție adresa de email din cadrul SITE-ului, la secțiunea
Contact(de atasat linkul catre sectiunea contact). Termenul maxim de  soluționare a reclamațiilor sau sesizărilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 7.1. DIN INIMA ȚĂRII este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, mai exact asupra conținutului acestuia inclusiv și fără a se limita la text, articole, fotografii, ilustrații, clipuri video și audio, mărci comerciale, design web, modele și embleme publicate pe SITE. Nici o secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al accestui SITE nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă, prin nici un mijloc, fără acordul scris în prealabil al DIN INIMA ȚĂRII.
7.2. UTILIZATORUL are obligația să respecte toate drepturile de proprietate intelectuală ale DIN INIMA ȚĂRII, prevăzute de legislația în vigoare.

8. ACURATEȚEA INFORMAȚIILOR ȘI RENUNȚAREA LA RĂSPUNDERE

 8.1. SITE-ul web dininimatarii.ro își propune să asigure corectitudinea tuturor informațiilor de pe SITE. Cu toate acestea, informațiile furnizate pe acesta, reprezintă informații considerare de DIN INIMA ȚĂRII ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Infomațiile sunt de interes general despre DIN INIMA ȚĂRII, produsele și serviciile comercializate de acesta, ale partenerilor săi, precum si alte informații.
8.2. Informațiile sunt oferite în mod gratuit UTILIZATORILOR, totuși, DIN INIMA ȚĂRII își rezervă dreptul de a implementa pe SITE, anumite servicii care vor fi oferite contra cost.
8.3. DIN INIMA ȚĂRII nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și Condițiilor acestui SITE.
8.4. DIN INIMA ȚĂRII nu poate fi făcut responsabil pentru daunele create de erorile, neactualizarea sau neacurațețea informațiilor publicate și menținute pe SITE, care nu sunt din vina sa.
8.5. DIN INIMA ȚĂRII nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării SITE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe SITE.
8.6. DIN INIMA ȚĂRII își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE, inclusiv prezentul document de „ Termeni si condiții de utilizare a site-ului dininimatarii.ro”, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui document.
8.7. Prin crearea și utilizarea CONTULUI, UTILIZATORUL/ CUMPĂRĂTORUL acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii șă Condițiile SITE-ului dininimatarii.ro în ultima versiune actualizată, și își asumă răspunderea pentru meținerea confidențialității datelor de CONT (user și parolă) și pentru gestionarea
accesării CONTULUI, și, în măsura permisă de legislația în vigoare din România, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul CONTULUI său.

9. LINKURI ȘI FORMULARELE DE MESAJE

 9.1. SITE-ul poate include legături hypertext către site-urile web ale terților. DIN INIMA ȚĂRII nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor care sunt preluate/puse la dispoziție de terțe părți, cu privire la caracteristicile produselor prezentate pe SITE.
9.2. Orice păreri exprimate prin formularele de mesaj, nu sunt în mod necesar cele ale DIN INIMA ȚĂRII.

10. CODUL DE CONDUITĂ

UTILIZATORUL are obligația să acceseze și să utilizeze SITE-ul doar prin mijloace și scopuri care nu reprezintă o UTILIZARE ABUZIVĂ.

11. RETURNAREA PRODUSELOR

 11.1. Conform prevederilor Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, produsele alimentare nu beneficiază de garanție. CLIENTUL, în momentul livrării produselor, trebuie să se asigure ca produsele sunt în termenul de valabilitate recomandat de către DIN INIMA ȚĂRII, corespund.
11.2. În conformitate cu Legea 449/2003, art. 11, CLIENTUL poate solicita, în cazul lipsei conformității, înlocuirea produsului, fără nici un alt cost, doar în situația în care înlocuirea este imposibilă sau disproporționată. Înlocuirea produselor se realizează doar în măsura stocului disponibil. Dacă nu mai este stoc disponibil, se returnează CLIENTUL contravaloarea produsului respectiv.
11.3. În cazul în care nu este posibil sa aducem în conformitate produsul neconform, sau să îl inlocuim, dininimatarii.ro va rambursa contravaloarea produsului respective, în cel mai scurt timp, de la returnarea produsului neconform.
11.4. CLIENTUL poate returna sau cere înlocuirea produsului, în termen de 48 de ore de la primirea coletului, în următoarele situații:
1. Ambalajul este deteriorat sever (sticle si borcane sparte în timpul transportului); sunt necesare poze la produs, în momentul deschiderii coletului, ca și probă – în acest caz produsele vor fi înlocuite sau li se va achita contravaloarea de către DIN INIMA ȚĂRII după analiza detaliată a situației.
2. Produsele au fost livrate/facturate greșit din culpa operatorilor noștri.
3. Produsele prezintă defecte de producție precum: mucegai, obiecte străine vizibile în interiorul borcanului sau sticlei, borcane si sticle care au capace nesigilate corespunzător, umflate sau scurse.
4. Produse care nu respectă conținutul menționat în momentul comenzii.
11.5. DIN INIMA ȚĂRII poate să refuze un retur dacă acesta se încadrează în unul dintre cazurile prezentate mai jos, fără ca clientul să poată pretinde daune/despăgubiri/interese:

– În cazul în care se constată o fraudă din partea clientului cu scopul de a obține foloase din partea DIN INIMA ȚĂRII
– În cazul în care produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat – aplicabil doar produselor livrate/facturate greșit din cauza noastră (nu din cauza informațiilor furnizate eronat de CLIENT)
– În cazul în care se dorește înlocuirea produsului returnat, cu alt produs de tip diferit.

12. CONFIDENȚIALITATE

 12.1. DIN INIMA ȚĂRII va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați.
Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul document „Termeni si Condiții de utilizare a site-ului dininimatarii.ro”.
12.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de CUMPĂRĂTOR/CLIENT cu privire la COMANDĂ/CONTRACT fără consimțământul prealabil scris al DIN INIMA ȚĂRII.
12.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca DIN INIMA ȚĂRII să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul SITE-ului. DIN INIMA ȚĂRII nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.
12.4. Datele cardului de plată ale UTILIZATORULUI/CUMPĂRĂTORULUI nu vor fi accesibile DIN INIMA ȚĂRII și nici nu vor fi stocate de către DIN INIMA ȚĂRII, ci de către procesatorul de plați integrat în SITE, entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate UTILIZATORUL/CUMPĂRĂTORUL va fi informat, anterior introducerii datelor.
12.5. DIN INIMA ȚĂRII furnizează serviciul în domeniul înregistrării și stocării datelor cardului de plată a utilizatorului prin intermediul entității autorizată să presteze servicii de stocare a datelor de card, STRIPE Inc, o companie irlandeză-americană de servicii financiare și software ca serviciu (SaaS) cu sediul dublu în San Francisco, Statele Unite ale Americii și Dublin, Irlanda. Compania oferă în principal software de procesare a plăților și interfețe de programare a aplicațiilor (API) pentru site-uri web de comerț electronic și aplicații mobile. Mai multe informații legate de procesatorul de plăți STRIPE gasiți în link-urile de mai jos:
– https://stripe.com/spc/licenses
– https://stripe.com/en-ro/contact
12.6. Datele cu caracter personal conținute în baza de date de tokenizare vor fi prelucrate în conformitate cu dispozițiile legislației aplicabile, în special Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, care abroga Directiva 95/46 / CE (denumit „GDPR”). DIN INIMA ȚĂRII, în calitate de operator al datelor personale conținute în baza de date de tokenizare, încredințează STRIPE prelucrarea datelor menționate mai sus, în scopul necesar prestării serviciilor de tokenizare.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Consultați „Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal”, care face parte din prezentul document de „Termeni si condiții de utilizare a site-ului dininimatarii.ro”.

14. FOLOSIREA COOKIE-URILOR

 Pentru detalii cu privire la Politica de Cookie-uri vă rugăm să vizitați pagina „Despre cookie-uri”.

15. FORȚĂ MAJORĂ

 15.1. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, care nu poate fi evitat și este în afara controlului părților.
Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră.
15.2. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a CONTRACTULUI fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

 16.1. Prezentul document “Termeni si condiții de utilizare a site-ului dininimatarii.ro” este supus legislației române în vigoare.
16.2. Orice problemă cauzată de produsele și/ serviciile prezentate pe SITE, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către CLIENT, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.
16.3. Fiind de acord cu prezentul document, “Termeni si condiții de utilizare a site-ului dininimatarii.ro”, UTILIZATORII își asumă în totalitate eventualele riscuri.